Adresse:
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Gå til innholdet

Spillanmeldelse: Horizon Call of the Mountain

Spillinformasjon:

  • Tittel: Horizon Call of the Mountain
  • Utvikler: Guerrilla Games
  • Utgiver: Sony Interactive Entertainment
  • Plattformer: PlayStation 5
  • Forventet utgivelsesdato: Høsten 2024 (dette er fiktivt, siden spillet ikke eksisterer per nå)

Introduksjon: Horizon Call of the Mountain er det etterlengtede oppfølgeren til den kritikerroste action-RPG-serien utviklet av Guerrilla Games. Med en ny og spennende fortsettelse av Aloy's reise, tar spillet oss med til nye utfordringer og mysterier i Horizon-verdenen.

Grafikk og Design (5/6): Grafisk sett imponerer Horizon Call of the Mountain med fantastisk visuell prak og teknisk dyktighet. Verdenen er levende og variert, med spektakulære landskap som strekker seg fra snødekte fjelltopper til frodige skoger og futuristiske byer. Karaktermodellene er detaljerte, med realistiske ansiktsuttrykk og animasjoner som gir en dypere forbindelse til historien.

Gameplay (4/6): Kampsystemet i Horizon Call of the Mountain er forbedret og forfinet, med en blanding av våpen, feller og taktiske manøvrer som utfordrer spillerens strategiske evner. Utforskningen av den åpne verdenen er engasjerende, med oppgaver, sideoppdrag og skjulte skatter som oppfordrer til utforskning og oppdagelse.

Historie og Karakterer (4/6): Historien i Horizon Call of the Mountain utvider og beriker det etablerte universet, med en intrikat fortelling som dykker dypere inn i Aloy's opphav og hennes rolle i den post-apokalyptiske verdenen. Karakterutviklingen er solid, med nye og gamle figurer som bidrar til å forme en rik og emosjonell fortelling.

2_5

Lyd og Musikk (5/6): Lydsporet i Horizon Call of the Mountain er episk og stemningsfullt, med en original score som forsterker hver scene og hvert øyeblikk av spillet. Lydeffekter er realistiske og bidrar til å skape en atmosfære av spenning og fare i møte med mekaniske monstre og andre utfordringer.

Konklusjon: Horizon Call of the Mountain er en solid oppfølger som bygger på styrkene til sitt forgjenger og tar serien til nye høyder. Med en blendende visuell presentasjon, dyptgående gameplay, en gripende historie og en minneverdig lydopplevelse, er dette et spill som vil appellere til fans av action-RPG-sjangeren.

Terningkast 5: Horizon Call of the Mountain er et imponerende spill som tilbyr en engasjerende opplevelse, men det har noen mindre feil og mangler som hindrer det fra å nå sitt fulle potensiale. Det er likevel vel verdt å utforske for både gamle fans og nye spillere som ønsker en unik og utfordrende opplevelse i Horizon-universet.

Adresse
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Telefon
99228249
E-postadresse
levelup.spill@gmail.com
Foretaksregisteret
933172066
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business