Adresse:
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Gå til innholdet

Spillanmeldelse: Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Spillinformasjon:

  • Tittel: Mario + Rabbids: Sparks of Hope
  • Utvikler: Ubisoft Milan, Ubisoft Paris
  • Utgiver: Ubisoft
  • Plattformer: Nintendo Switch
  • Utgivelsesdato: 20. oktober 2022

Introduksjon:

Mario + Rabbids: Sparks of Hope er en taktisk rollespillopplevelse som bringer sammen den ikoniske Mario-gjengen og de sprø rabbidene i et galaktisk eventyr. Som en åndelig oppfølger til det vellykkede Mario + Rabbids Kingdom Battle, bygger dette spillet videre på den strategiske dybden og humoristiske tonen som gjorde forgjengeren til en favoritt blant fans.

Grafikk og Design (5/6):

Grafikken i Mario + Rabbids: Sparks of Hope er intet mindre enn fantastisk. Hver planet er levende gjengitt med rike farger og detaljerte miljøer som gjør utforskningen til en visuell nytelse. Karaktermodellene, både for Mario-karakterene og rabbidene, er nøye designet med flott animasjon som gir dem liv. De varierte planetene, fra frodige jungler til mystiske ruiner, tilbyr en visuell variasjon som holder spillet friskt og spennende gjennom hele eventyret.

Gameplay (5/6):

Gameplayet i Sparks of Hope viderefører den taktiske kampsystemet fra forgjengeren, men med flere innovative forbedringer. Spillere navigerer sine helter gjennom grid-baserte slagmarker, og må tenke strategisk for å overvinne fiendtlige styrker. Nytt i dette spillet er muligheten til å utstyre heltene med Sparks, som gir unike evner og bonuser i kamp. Dette tilføyer en ny dimensjon til strategien, noe som gir større variasjon og dybde i kampene. Utforskningen mellom kampene er også forbedret, med større og mer interaktive miljøer som oppmuntrer til nysgjerrighet.

2_21

Historie og Karakterer (4/6):

Historien i Sparks of Hope er enkel, men engasjerende. Mario og vennene hans må redde galaksen fra en ny trussel kalt Cursa. Underveis møter de en rekke karakterer, inkludert nye og kjente fjes fra både Mario-universet og rabbidene. Selv om historien ikke er veldig dyp, fungerer den godt som en ramme for gameplayet og gir spillerne et klart mål å jobbe mot. Dialogen er fylt med humor og sjarm, noe som er i tråd med spillenes lette og underholdende tone.

Lyd og Musikk (5/6):

Lydsporet i Mario + Rabbids: Sparks of Hope er komponert av den legendariske komponisten Grant Kirkhope, kjent for sitt arbeid på Banjo-Kazooie-serien. Musikken er fengende og variert, tilpasset de forskjellige miljøene og situasjonene i spillet. Lydeffektene er også godt utført, med hver karakter som har sine egne unike lyder og stemmer. Dette bidrar til å skape en levende og immersiv spillopplevelse.

Nye Funksjoner og Tillegg (5/6):

Mario + Rabbids: Sparks of Hope introduserer flere nye funksjoner som forbedrer opplevelsen. Sparks, som gir heltene nye evner, gir en ekstra lag med strategi til kampene. Spillet har også en mer åpen struktur, med større frihet til å utforske planetene og finne hemmeligheter. Den forbedrede kunstige intelligensen til fiendene gjør kampene mer utfordrende og givende. Multiplayer-funksjonaliteten, som lar spillere samarbeide om å løse utfordringer, gir spillet enda mer gjenspillingsverdi.

Konklusjon:

Mario + Rabbids: Sparks of Hope er en vellykket oppfølger som bygger videre på det beste fra forgjengeren samtidig som det introduserer nye og spennende elementer. Med sin vakre grafikk, engasjerende gameplay og en rekke nye funksjoner, tilbyr det timer med underholdning og strategisk moro. Det er et spill som appellerer til både Mario-fans og de som elsker taktiske rollespill, og det setter en ny standard for sjangeren på Nintendo Switch.

Terningkast 6:

Mario + Rabbids: Sparks of Hope leverer en fantastisk spillopplevelse som kombinerer dybde, humor og visuell prakt. Det er et must-have for Switch-eiere som ønsker et strategisk spill med masse personlighet og sjarm.

Adresse
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Telefon
99228249
E-postadresse
levelup.spill@gmail.com
Foretaksregisteret
933172066
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business