Adresse:
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Gå til innholdet

Spillanmeldelse: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Spillinformasjon:

  • Tittel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Utvikler: Nintendo
  • Utgiver: Nintendo
  • Plattformer: Nintendo Switch, Wii U
  • Utgivelsesdato: 3. mars 2017

Introduksjon: The Legend of Zelda: Breath of the Wild markerer en dramatisk og vellykket gjenoppfinnelse av Zelda-serien. Utviklet og utgitt av Nintendo, tar spillet spillerne med på en episk reise gjennom det enorme og åpne kongeriket Hyrule, som er fylt med mystikk, farer og utallige oppdagelser.

Grafikk og Design (6/6): Breath of the Wild imponerer med sin vakre og stiliserte grafikk. Spillverdenen er en visuell fest, med frodige skoger, snødekte fjell, varme ørkener og gamle ruiner som venter på å bli utforsket. Den unike cel-shaded grafikkstilen gir spillet et tidløst utseende, og den dynamiske vær- og dag-natt-syklusen bidrar til å skape en levende og pustende verden. Landskapet er detaljert og variert, og miljødesignet inviterer til utforskning og eventyr.

Gameplay (6/6): Gameplayet i Breath of the Wild er revolusjonerende for serien, med en stor åpen verden som gir spillerne full frihet til å utforske i sitt eget tempo. Spillets fysikkbaserte systemer åpner for kreativ problemløsning, enten det er i kamp, når man løser gåter, eller under utforskning. Link kan klatre på nesten alle overflater, bruke et bredt utvalg av våpen og utstyr, og eksperimentere med ulike strategier for å overvinne utfordringer. Matlaging og eliksir-brygging gir dybde til overlevelsesaspektet, og Shrines (små utfordringsdungeons) tilbyr en jevn strøm av gåter og kamper.

2_14

Historie og Karakterer (5/6): Historien i Breath of the Wild er gripende, men den tar ofte baksetet til utforskningen. Link våkner etter en hundreårig søvn for å finne Hyrule i ruiner og må samle styrke for å beseire den onde Calamity Ganon. Gjennom minner og NPC-interaksjoner får spilleren innsikt i den tragiske fortiden og håpet for fremtiden. Karakterene, inkludert prinsesse Zelda og diverse allierte, er godt utviklet og bidrar til en rik fortelling. Mens hovedhistorien er enkel, er det den omfattende lore og de mange sideoppdragene som virkelig skinner.

Lyd og Musikk (6/6): Musikken i Breath of the Wild er sublim, med en subtil og atmosfærisk tilnærming som passer perfekt til den åpne verdenen. I stedet for de bombastiske temaene fra tidligere spill, bruker Breath of the Wild minimalistiske pianotoner og naturlyder for å skape en følelse av ro og undring. Når handlingen intensiveres, gjør musikken det også, med mer dramatiske stykker som forsterker spenningen. Lydeffektene, fra vindens sus til lyden av fottrinn i snøen, er eksepsjonelt detaljerte og bidrar til en oppslukende opplevelse.

Konklusjon: The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et mesterverk som setter en ny standard for åpne verden-spill. Med sin fantastiske grafikk, dype gameplay, rike historie og atmosfæriske musikk, tilbyr det en spillopplevelse som er både episk og intim. Nintendo har klart å skape et spill som appellerer til både gamle Zelda-fans og nye spillere.

Terningkast 6: Breath of the Wild er et eksepsjonelt spill som fortjener all ros det har fått. Det er et eventyr som inviterer til utforskning, kreativitet og oppdagelse, og det setter en ny standard for hva spill kan være. Dette er et must for enhver spillentusiast og en juvel i Nintendo's kronesamling.

Adresse
Ragbakken 28, 4042 Hafrsfjord
Telefon
99228249
E-postadresse
levelup.spill@gmail.com
Foretaksregisteret
933172066
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business